Paslaugos Restoranams

Nuo restorano atidarymo ir strategijos iki smulkiausių detalių.

Restorano meniu kūryba ir redagavimas

• Naujų patiekalų, atitinkančių jūsų restorano stilių, kūrimas.
• Meniu atnaujinimas arba viso meniu sukūrimas,
• Technologinių ir kalkuliacinių kortelių parengimas.
Technologinių kortelių suvedimas į apskaitos sistemas.
• Jūsų personalo apmokymas patiekalus gaminti.
• Pakartotiniai auditai patiekalų kokybei palaikyti.

Virtuvės technologijos ir reikalingos dokumentacijos rengimas

• Restorano technologijos planavimas arba koregavimas esant jau įrengtai virtuvei, pagal VMVT reikalavimus.
• Būtinųjų dokumentų maisto tvarkymo subjektui rengimas
• Konsultacijos norintiems gauti maisto tvarkymo pažymėjimą

• Konsultacijos virtuvės įrangos klausimais

• Esant poreikiui pagalba ir pilnas restorano įkūrimas ir atidarymas

Personalo atranka ir apmokymai

• Personalo apmokymai įvairiomis temomis nuo aptarnavimo etiketo salės personalui iki geros higienos praktikos taisyklių laikymosi virtuvėje.
• Pagrindinių restorano darbuotojų (virtuvės/salės vadovo) paieška.
• Esant poreikiui darbuotojų atranka įvertinant reikalingas kompetencijas ir charakterio savybes


Auditas

• Restorano auditas: atliekamas siekiant kontroliuoti restorano darbo efektyvumą ir GHP taisyklių atitikimą.
• Socialinių tinklų auditas: Išsamus Jūsų paskyrų auditas, individualios rekomendacijos ir kryptingai komunikacijai.


Nemokama pirmoji konsultacija

Kviečiu susitikti ir patarti jūsų idėjas ir tikslus. Bei drauge įvertinti kiek ir kokios pagalbos reikia jūsų verslui. Po pirmosios konsultacijos galėsiu jums pateikti konkretų tik jūsų poreikiams pritaikytą pasiūlymą.

woman in white sweater holding black round frame
woman in white sweater holding black round frame